sayfa başına
Bu kategoride toplam 231 ürün bulunmaktadır
Bu kategoride toplam 231 ürün bulunmaktadır

Doğal Taş Bileklik, günlük aksesuar kullanımında sıkça kullanılır. Doğal Taş Bileklik Malzemeleri de doğal olduğu için Doğal Taş Bileklik hem kadın hem de erkekler tarafından vazgeçilmeyen aksesuar olarak tercih edilir. Doğal Taş Bileklik Erkek kullanıcılar tarafından tercih edildiği gibi Doğal Taş Bileklik Kadın kullanıcılar tarafından da kullanılır. Doğal Taş Bileklik Yapımı sırasında da her cinse özel tasarımlar tarafımızdan özenle yapılır.



Doğal Taş Bileklik, her yaştan insan için sıkça kullanılan aksesuarlarında başında gelir. Şöyle bir düşünsenize; yeni doğan bir bebeğe verilen ilk hediyelerden biri de adının yazılı olduğu bir altın bilekliktir. Ilgın Doğal Taş olarak hayatımızın ilk anlarından itibaren kullandığınız bileklik için farklı bir bakış açısı getirerek Doğal Taş Bileklik Malzemeleri seçerken kullanıcıları için fark yaratacak özel tasarımları hayal ediyor ve yepyeni özgün Doğal Taş Bileklik Modelleri tasarlıyoruz.

 

 

Doğal Taş Bileklik Nasıl Yapılır ?

Doğal Taş Bileklik özellikle son dönemde çok popüler bir aksesuar olarak sıkça kullanılırken en merak edilen şeylerden biri de Doğal Taş Bileklik Nasıl Yapılır sorusudur. Doğal Taş Bileklik yapımında çok katlı, esnek ve dayanıklı ipler kullanıyoruz. Dayanıklı, çok katlı esnek ip sayesinde ürettiğimiz bileklikler diğer Doğal Taş Bilekliklerine kıyasla daha uzun ömürlü oluyor.

 

Doğal Taş Bileklik yapılırken tasarımı genellikle müşterilerden gelen istekler ve müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda kararlaştırılır. Örneğin; aşırı stresli ve radyasyon ve elektromanyetik dalgalara maruz kalan bir kullanıcı bizden stresi azaltan ve radyasyonu emen topraklama yapan taşlardan oluşan bir Karışık Doğal Taş Bileklik isteyebilir. Böyle bir durumda stresi azaltan doğal taş ve radyasyonu çeken toplayan doğal taşlar bir araya getirilerek Karışık Doğal Taş Bileklik oluşturulur.

 

 

Doğal Taş Bileklik Fiyatları

Doğal Taş Bileklik Fiyatları ülkemizde öncelikle döviz kuruyla yakından ilgillidir. Doğal taşarın büyük çoğunluğunun ithal edilmesi nedeniyle fiyatlarda bir istikrar yakalanamamaktadır. Doğal Taş Bileklik Yapımı sırasında kullanılan taşların da ayrı ayrı farklı değerleri olduğunu düşündüğünüz zaman Doğal Taş Bileklik Fiyatları belirlenirken bir çok parametre göz önünde bulundurulur. Doğal Taş Bileklik tasarımı, modeli, kullanılan taşların kesimi ve işçiliği de değerlendirilen kriterler arasındadır.

 

Doğal Taş Bileklik Nasıl Temizlenir ?

Dikkat Temizlik Uyarısı !

Doğal Taş Bileklik ürünü kullanımaya başlamadan önce mutlaka akan bir suyun altında yıkayın veya bir toprağa bir kaç saat temas ettirmeden kullanmayınız. Doğal Taş Bileklik ve işlenmesi aşamasında, dükkanlarda satış aşamasında bir çok el ve farklı enerjilere temas etmesi sebebiyle almış olduğunuz taştan size geçebilecek tüm olumsuz enerjileri kendinizden uzak tutmak için Doğal Taşlar Nasıl Temizlenir yazımıza bakmadan, taş temizliğinizi yapmadan Doğal Taş Bileklik kullanmayınız.

Son görüntülenen

Herhangi bir ürün yok

Menü